Aktiviteter

Krudtværket.dk

Cvr 34 74 88 53

I 2019 holder vi kun én fest, og vi har valgt at beholde festen i maj. Vi flytter den lidt fra den første til den anden weekend, så i 2019 bliver det:

 

Lørdag d. 11. maj.

 

Det bliver et brag af en fest.

 

Der vil være kræmmerMarked og en stadeplads koster 500 kr. ring på telefon 21 51 11 32, mandag til torsdag 12-14 og hør nærmere.


ABCD - ROCKMUSIK FOR BØRN KL: 10

v/Autohuset.

-60 minutters interaktivt rockshow rettet mod børn fra 3 til 15 år, og lavet så også de voksne gider være med.

Omdrejningspunktet er et klassisk rockband, der spiller de ”gode gamle” numre.

En lille historie udspiller sig, hvor bassisten ikke gider spille for børn, fordi de alligevel ikke forstår sådan noget.

 De vil meget hellere se hip hop i fjernsynet, spise slik og slå prutter - og i Tv er det alligevel kun danserne og sangeren det hele drejer sig om. Det der med at spille sammen i et band, og spille på instrumenter og sådan noget - fatter de ikke en brik af, påstår ham den sure bassist.

 

 

 

Tue West kl. 12 og kl. 15 på plænen ved Autohuset

Det kan synes som en utaknemmelig opgave at underholde mens der bliver skiftet band på scenen, men da vi for 4-5 år siden havde besøg af Tue West, og ville ha' at han skulle optræde på scenen fortalte Tue at han ikke kunne li' at være så langt væk fra sit publikum, derfor spiller han på græsset ved Becks Auto. I 16 år har Tue glædet sine omgivelser med sine sange, vemodige, eftertænksomme og melodiøse. Det bliver et dejligt genhør. Hør noget af musikken her : https://tuewest.dk/tue-west-musik/?fbclid=IwAR3eEXSXCWKJDxAKH5mInUZbJfF7S9srBV_mJBE_Fo2TfDMMKzmRKzaCVg0

Vi er René & Værsgo kl 13 ved autohuset

En dag i selskb med os er en garanti for en forrygende fest. Kim Larsens kærlige sange, Gasolins rockede numre spillet af Værsgo kombibneret med René Richardts sang, anekdoter og små historier i en smagfuld blanding, vil gøre en sådan dag mindeværdig. Og Renés slående lighed med Kim Larsen gør illusionen perfekt. Så vogt jer for efterligninger.

Hør deres musik på dette link:

https://www.youtube.com/watch?v=0hkZ83nHC7I

 

Billy Cross Band kl. 16 ved Autohuset

 

Det er en stor glæde for os at Billy Cross kommer forbi vores lille festival. Han vil som altid være oplagt til at fyre den af og lave en fest.Som altid, når Billy Cross optræder live, er hans og bandets performance helt igennem professionel og samtidig, har de en spilleglæde der smitter af helt ned til bagerste række. Fans af Bo Diddley, Randy Newman, Bruce Springsteen og Ricky Nelson går ikke forgæves her.

 

I mere end 50 år har Billy Cross haft en legendarisk international karriere som både guitarist, producer, arrangør, sanger og sangskriver.

 

Cross, som har rundet de 71 år, tager med sit seneste album hul på et nyt kapitel i sit liv og med udsigten til endnu et årti med rock’n’roll, tages der et kærligt favntag med de store oplevelser, som han har haft gennem livet. 

Billy Cross er meget inspireret af sin tidligere arbejdsgiver Bob Dylan.

Hør musikken her: https://www.youtube.com/watch?v=f3OIeHdvyX8

Halfdanskerne på scenen kl. 11

Visefortolkning i topklasse.

I flere år har Halfdanskerne været Danmarks bedste og mest populære viseorkester. Siden de i 2015 lancerede showet " Noget om en poet" i anledning af Halfdan Rasmussens fødsel, har de været på uafbrudt turné ihele landet med langt over 50 årlige koncerter med fulde huse og stående ovationer. I en tid hvor visemusikken ikke har megen bevågenhed hos de landsdækkende medier, beviser halfdanskerne, at der stadig er et stort og engageret publikum, der elsker de gamle danske sange, og gerne rejser sig fra sofaen for at opleve visefortolkning i topklasse. Efter et triumftog i 2018, hvor trioen fejrede deres 10 års jubilæum ved at spille flere koncerter end nogensiden er de nu klar til endnu et spændende år.

Halfdanskerne består af Lars Grand, Mads Westfall og Rasmus Vennevold.

Hør Jens Vejmand her:

https://www.youtube.com/watch?v=9ij4HxewIj0

Southern HighwaySpiller på scenen kl. 14

Deres historie strækker sig kun til foråret 2015, hvor Chris og  Alexander mødtes første gang. Kemien var i orden, og de fandt hurtigt hinanden på facebook for at få startet et band op. Dog vidste ingen af dem at der skulle gå et år før de skulle mødes igen, efter at ghave jammet for at se om de kunne spille sammen, var et countryband nu en realitet. Hurtigt blev der lavet et opslag til på facebook for at finde yderligere 2 musikere, en lead guitarist og enbassist. Der var dog ikke mange der henvendte sig. Efter en masse snak tog Chris knoglen og ringede til Preben Bejlegård der sagde ja til at være med i bandet. I april 2017 havde bandet en øver med Tim Egholm, en, der både spiller lead guitar og pedal steel. Southern Highway var nu en realitet.

No Big Deal på scenen kl. 17

Bandet No Big Deal har eksisteret siden 2001. De er alle hel-eller halvgarvede musikere - dog ikke professionelle ( selvom det lyder sådan)

Tine ( Vokla) Trådte de tidlige barnesko med en hårbørste som mikrofon.

Torben ( Bas) Distingveret gråhåret herre - orkestrets nestor

Michael ( Guitar) Godt brugt siden 1966 i bands som "The Empty Bottles", "Animation"m.m.

Bo Tønder ( trommer) får ekstra energi når der danses, og festen er god

Henrik ( Keyboard) Kommer fra et hjem med klaver - indtil det brændte. 

Cirkus Bella Donna Forestilling

kl. 12 0g kl. 14

I løbet af den lille times tid forestillingerne varer, når Karsten Klovn at inddrage 6-7 børn som små stjerneartister, sideløbende med sine egne " voksennumre". Hele dagen er cirkus på pladsen og der vil være cirkus-workshop så du kan udvikle dine naturlige færdigheder udi cirkuskunst.

Emil Hulgaard Sologuitarist spiller ved scenen kl. 13 og kl. 16 

Emil er bare 14 år men har allerede spillet sin første solokoncert. Han har øvet i mange år, stærkt inspireret af sin lærer. Emil spilller værker af bl. a. Søren Bødker Madsen Eric Clapton, Passenger, Og James Roy Horner samt egne kompositioner.

Copyright @ All Rights Reserved