Festival 2021


Frank og Fyrene Scenepladsen kl. 10


Frank og Fyrene - er et underholdende 6 mands 60'er band

fra Nordsjælland der spiller de gode dansevenlige musikhits

som de lød dengang - eller tæt på!
Du kan høre deres musik på deres hjemmeside :
https://www.frankogfyrene.dk/index.htm eller et lydklip her fra en aften i Karl-e..
https://www.youtube.com/watch?v=gxS9KJKSnOk&feature=youtu.be

 

I 2021 holder vi kun én fest, og vi har valgt at beholde festen i september, så håber vi at der er åbnet nok op i samfundet

 

Lørdag d. 11. september. 2021

 

Det bliver et brag af en fest.

 

Der vil være kræmmerMarked og en stadeplads koster 500 kr. ring på telefon 21 51 11 32, mandag til torsdag 12-14 og hør nærmere.


Scenepladsen kl. 13 - Hvide løgne


Hvide Løgne - nej, det er ikke løgn, de er faktisk et rigtig dygtigt kopiband, der spiller den kendte rockmusik fra 80'erne og 90'erne, som I elsker. Det er med udgangspunktet i Karsten Storms hits i 80'erne, at dette passions projekt er skabt. Karsten Storm (Do the Duck) stod bag hits som bl.a. Mit Liv og Ude om Natten i 80'erne, og han brænder så meget for musikken fra den periode, at han stiftede Hvide Løgne. 


Hvide Løgne spiller til både firmafester, privatfester, byfester, festivaler og alle former for arrangementer, hvor der skal være et godt band til at sætte gang i festen.

Det er respekten for den musikalske æra kombineret med talentfulde kunstnere, der har evnerne og kreativiteten til at gøre de klassikere til deres egne - ofte med en eksplosiv solo til følge. Der bliver spillet klassikere fra bl.a. Anne Linnet Band, Ray dee ohh, Rugsted/Kreutzfeldt, Gnags, News, Halberg/Larsen, Dodo and the Dodos, Rocazino m.fl.


De skaber glæde og feststemning, når de er ude og spille i klubber, til byfester, festivaler osv. Gang på gang, har Hvide Løgne hittet blandt veloplagte publikummer med den velkendte rockmusik.

American Ride - Scenen ved Autohuset kl. 14.


Det er gået stærkt for country bandet American Ride fra Frederikssund. Nu har de udgivet deres første single på Spotify og You Tube
Frederikssund Bandet American Ride blev oprindeligt dannet af far og søn, Ole og Christian Odde begge fra Frederikssund tilbage i 2011. I årene der fulgte, har de arbejdet med forskelligt repertoire og musikere. Den helt rette konstellation faldt imidlertid endeligt på plads i foråret 2016. Siden er det gået stærkt. 26. maj 2017 udgav bandet deres første single “Beer Drinking Fun”. Stilen er New Nashville Country i den pop-rockede ende. Nummeret er udgivet på både Spotify og som musikvideo på Youtube. ”Vi har selvfølgelig vores egen lyd, men vi dyrker den del af country-musikken, som i disse år vinder frem mange steder i verden”, fortæller forsanger i American Ride, Christian Odde. Bandets lyd tager afsæt i countrytraditionen, der krydres med rock-, pop- og blueselementer til dansevenlig, iørefaldende moderne countrymusik. Dermed er American Ride en del af den countryfeber, som de seneste år ikke kun har spredt sig i genrens hjemland, USA, hvor hver fjerde voksne amerikaner kalder sig for country-fan. ”Også i Danmark har countrymusikken de senere år vundet frem, blandt andet fordi genren formår at blande det poppede og rockede med den traditionelle country ’feeling’,” mener Christian Odde. American Ride har siden starten i 2011 spillet på små og store scener i Danmark men også til udenlandske koncerter i bl.a. Tyskland. Bandet består af Christian Odde: Sang og guitar. Ole Odde: Trommer og kor. Hans-Henrik Hulgaard: Bas. Søren Dahl-Pedersen: Keyboards. Torben Holther Olesen: Guitar. mass
Hør deres musik her:
https://www.youtube.com/watch?v=Eiv8lGwvYfY

Norbert Susemihl Joyfull Gambo scenepladsen kl. 16.

Norbert Susemihl's Joyful Gumbo er et internationalt skandinavisk baseret
Jazzband med en høj standard af musikalsk genialitet og spille glæde, og med stor følelse for musikken. Bandet er højt værdsat ude i den store verden, deres koncertoptræden rækker langt udover scenekanten, til deres store publikum. bandet har nogle af Europas bedste jazzmusikere. Kom og hør.
Se dem her: https://www.susemihljazzband.com/media-video.html

The Boss - Tribute to Sprigsteen, scenen ved autohuset kl. 11.

Disse herlige drenge har gæstet os 2 gange før begge gange med stor succes. De spiller s'føli udelukkende Springsteen- numre, og det gør de så man tror at det bossen selv der er kommet. Kom og hør, gå ikke glip af denne oplevelse.


Cirkus Bella Donna Forestilling

kl. 12 0g kl. 14

I løbet af den lille times tid forestillingerne varer, når Karsten Klovn at inddrage 6-7 børn som små stjerneartister, sideløbende med sine egne " voksennumre". Hele dagen er cirkus på pladsen og der vil være cirkus-workshop så du kan udvikle dine naturlige færdigheder udi cirkuskunst.

Hele dagen workshop bfor børn og barnlige sjæle

Billy Cross Kl. 17 

Det er en stor glæde for os at Billy alligevel kan komme en tur forbi. Vi har i mange år haft stor glæde af hans musik på scenen ved autohuset. han plejer at være lidt af et tilløbsstykke ikke kun for os der har hørt hans musik siden ungdommen, men i lige så høj grad for de unge.